BNK Capital adalah salah satu tempat yang boleh anda ambil pinjaman suri rumah.
Jika anda memerlukan wang yang mendesak, anda akan berfikir tentang pinjaman sekali, tetapi anda akan mencari tempat di mana anda boleh mendapatkan pinjaman suri rumah kerana keadaannya. Kebanyakan orang yang tidak bekerja adalah orang yang tidak mempunyai pendapatan tetap, dan keadaan yang tidak munasabah ini juga berlaku apabila mereka mendapat pinjaman.Tetapi ada beberapa produk yang […]

Jika anda memerlukan wang yang mendesak, anda akan berfikir tentang pinjaman sekali, tetapi anda akan mencari tempat di mana anda boleh mendapatkan pinjaman suri rumah kerana keadaannya. Kebanyakan orang yang tidak bekerja adalah orang yang tidak mempunyai pendapatan tetap, dan keadaan yang tidak munasabah ini juga berlaku apabila mereka mendapat pinjaman.
Tetapi ada beberapa produk yang disediakan untuk bahagian utama, dan saya akan melihat jenis apa yang perlu anda lakukan dan keadaan apa yang perlu anda lakukan.

Ia adalah produk yang dijual oleh OK Savings Bank dan merupakan pinjaman yang dikeluarkan untuk wanita yang sudah berkahwin berusia lebih dari 30 tahun. Ia sesuai untuk mereka yang mencari pinjaman untuk suri rumah kerana terdapat tempoh yang cukup untuk meminjam dan tergolong dalam had yang tinggi.
Jenis pinjaman adalah pinjaman kredit umum, tempoh penggunaan adalah dari 12 bulan hingga 60 bulan, dan kadar faedah adalah 12.9 hingga 23.4% setahun. Had maksimum ialah 5 juta won, tetapi kadar faedah adalah tinggi, tetapi ia berfaedah untuk merancang dana kerana anda boleh memilih antara pembayaran balik tarikh matang, pembayaran balik prinsipal yang sama, dan pembayaran balik prinsipal yang sama.

Elon, yang dikendalikan oleh Lotte Capital, mempunyai kad kredit dan boleh meminjam tanpa syarat yang sukar jika anda mempunyai keputusan penggunaan. Had maksimum adalah 45 juta won untuk pinjaman kredit yang mudah dan cepat untuk pelanggan yang menggunakan kad kredit, 1 hingga 5 tahun untuk tempoh pinjaman, 9.9 hingga 19.9% untuk kadar faedah. Bergantung kepada kredit pelanggan, kadar faedah dikenakan secara berbeza.
Teori suri rumah yang dikendalikan oleh SBI Savings Bank adalah produk pinjaman kredit yang disasarkan oleh wanita yang mempunyai pasangan berusia 22 tahun ke atas. Adalah mungkin untuk menjadi pasangan dalam asas pendaftaran penduduk. Anda boleh menerima had sehingga 5 juta won, dan kadar faedah asas adalah 13.9 hingga 23.9% setahun.
Ia adalah pinjaman dengan merit 폰테크 untuk usia kerana ia tergolong dalam pemberi pinjaman jika ia hanya berusia 22 tahun atau lebih tua sebagai produk pinjaman yang sangat berguna untuk mereka yang telah berkahwin tetapi mengalami kesukaran dalam pinjaman kerana sekatan umur.

OK Lone, suri rumah yang boleh diterima dari Mizu Love, adalah produk yang boleh disyorkan kepada mereka yang mencari had mudah dan mencari tempat untuk menerima pinjaman suri rumah dalam sektor kewangan kedua.
Sasarannya adalah suri rumah dan boleh menerima had sehingga 5 juta won, dan tempoh yang tersedia adalah 12 bulan hingga 60 bulan. Kadar faedah asas adalah 12.9 hingga 23.0%, jadi sila rujuk.

BNK Capital juga merupakan salah satu tempat di mana anda boleh mendapatkan pinjaman suri rumah. Hanya sedikit masa yang mudah adalah suri rumah dan penganggur yang sukar untuk membuktikan pendapatan mereka. Walau bagaimanapun, anda perlu mempunyai sejarah menggunakan kad kredit. Anda mesti mempunyai sejarah pembayaran kad kredit dalam tempoh tiga bulan yang lalu di kalangan pelanggan yang mempunyai lebih daripada 12 bulan atau pinjaman kredit institusi kewangan lain selepas mengeluarkan kad kredit.
Had yang boleh anda ambil pinjaman adalah sehingga 5 juta won, dan tempoh penggunaan adalah sehingga 3 tahun; kadar faedah adalah 7.99 hingga 24%, yang berbeza bergantung kepada kredit.

Pinjaman bukan wang Woori Bank boleh diterima oleh sesiapa sahaja yang menggunakan tiga syarikat telekomunikasi tanpa mengira pekerjaan atau pendapatan. Ia adalah produk pinjaman sektor kewangan pertama, jadi ia boleh diterima melalui kadar faedah yang selamat dan murah.
Sesiapa yang menggunakan tiga syarikat telekomunikasi yang boleh mengira penarafan komunikasi, atau CB 1 ~ 6, boleh memohon dan had maksimum ialah 3 juta won.Tempoh yang tersedia adalah setahun dan kadar faedah adalah 3.73% setahun minimum.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다