Het is klein en het moet zo worden ingelegd.
Ik ben een paar dagen geleden met mijn kennissen geweest omdat Kim Young-tae Sushi op de voorkant van het station van Emat werd geopend, maar ik voel me elke keer dat ik op bezoek kom, zelfs als ik een drankje drink. Ze zeggen dat ze tijdens de lunch en sushi kunnen eten en dat ze […]

Ik ben een paar dagen geleden met mijn kennissen geweest omdat Kim Young-tae Sushi op de voorkant van het station van Emat werd geopend, maar ik voel me elke keer dat ik op bezoek kom, zelfs als ik een drankje drink.

Ze zeggen dat ze tijdens de lunch en sushi kunnen eten en dat ze kunnen bezorgen, en dat veel mensen in een nabijgelegen kantoor of thuis sushi bestellen en proeven.

Binnen is een goede sfeer om comfortabel te drinken in Dachi, Seoul of om te lunchen met sushi.

De Chomi-zu, de sushi-gekke man, de Fougol-stations bar Kim Young-tae, is een restaurant met Izakaya en twee recepten van comfortabele, virtuoze sushi-specialisten.

Eenmaal in de regen van de familie, komt de koude klap van Dachi in Seoul, met 30 klauwen op deze verse zeevruchten en de main klap met een woeste mosselen

Het is een grote altaar altang met eieren.
Er zijn veel verschillende visproducten zoals rauwe zalm en dergelijke.

Een prijs op het gebied van ijzersalade, waaronder reusachtige salades, knoflookkruidkoekjes, uienkomkommerwortels, kegelsalade, groentesalade, zalm-rubbersalade, zeewiersalade, taco-peperkoel enz.

Het is een gekleed, verzorgd en gewaagd.

Verse tonijnkassen worden nog smakelijker als ze na een beetje ontdooien worden gegeten.

De belangrijkste klap van de Fanggol-bar, de tonijnvrije tonijn, de drank, de witte rijst, de rijst, de rijst, de rijst, de rijst, de rijst, de rijst, de tonijnvrije tonijn, de andere dan de rest van de nacht.

Ze laten het smaken.

De octopus is een octopus die niet zo goed is als soju, en hoe meer je kauwt, hoe beter je mond is.

Ze geven me sushi om garnalensushi, eieren en krabsushi te maken, en om een ​​punt per persoon te maken.

De vruchtbaarheid van de zalm is hoog, vooral voor vrouwen.

Het is leuk je te zien, zalmkasten en gekte, maar niet een paar punten, maar alleen om je te laten zien.

Als een bar, als een ezel, een emmer die naar Maine wordt gestuurd, is het echt een emotie over waarom het ei zo groot is.

Altang.

Ik heb onlangs een altaanverpakking gehad in een Altang-winkel voor het huis, waar de hoeveelheid eieren minder dan de helft van deze plek is.

Het is een beetje minder groot, en misschien moet je 25.000 gewonnen betalen om een ​​altang te proeven met zo'n grote ei en mosselen in een restaurant.

Dit is een garnalenfrituur die voor de garnalencyclus is gebakken in een saus met rauwe peperkool die een hapje en een knapperige smaak heeft.

Het is een gember met een octopus die geen woorden nodig heeft, een bierbed en een betere octopus in Soju Anjuro.

De kippenhok is meestal een bord met een paar schelpen, maar het lijkt er niet veel op, behalve een schelp, maar in de kroeg van het station is het een beetje een beetje een klap.

Het was leuk om te eten en te eten voor de levering van de schelpen, behalve de schelpen.

Het is tegenwoordig een populaire film voor vrouwen: bio-zalm en zure crèmesaus.

De vogel is een beetje goedkoper dan tonijn, maar het geeft ook een paar stukken zwaardvis die op tonijn lijken.

Eens een ooglanger, een mond vol vet, een ooglanger met een aanklager.

Ook laat de rauwe zalm de smaak zien wanneer het zo wordt gedrenkt in zure roomsaus.

Een van mijn favoriete visraden, de Cantonese, is een van de meest onhandige en meest smaakvolle vis, en ik denk dat het een gepaste warboel is die ik samen geef.

Het is een koude maaltijd en een kauwende smaak als je op en neer eet.

Als je een paar flessen soju drinkt, heb je genoeg smaak en een volume altaar altaan, een 강남셔츠룸 vruchtbaar ei en een kruidenachtige kruiden die je als een kroeg in het Fougol-station kunt geven,

Hoe meer je kookt, hoe eerder je eet, hoe donkerder vlees uit eieren en mosselen je eet.

De grote eieren en de gonnen beginnen te eten met soju-inju, en de kennis die we samen hebben is begonnen met het bestellen van een vinnenvecht, het drinken van een drankje en het oplossen van de rijst.

Dit is ook de charme van Altang.

Ik dacht dat het moeilijk was om Al te ontmoeten.

Er is een goede plek in de hele stad waar je naartoe gaat, maar de vismarkt Ngam-dong, die je vandaag voorstelt, is een jackpot, een afgestudeerde vriend van de stad, vergeleken met hen.

Ik ben vaak op zoek naar een plek om te leven, maar elke keer dat ik ga, is het een fosfor. Misschien is iedereen in deze stad echt vergeten dat ze een circuit hebben, en dat is ook een vroege bezoek aan de dag.

Ik ging zitten en ik kwam er meteen aan.

Iedereen weet dat het een aardappelafdruk is in Nyam-dong. Ik zie een patat van Daelim, een vaste klant.

Ik wil graag eten, de extra bestellingen, de smaak is goed, maar de prijs is duur, maar ik begrijp het tot op zekere hoogte.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다