slaaponderbreking naarmate ze ouder worden
Naarmate je ouder wordt, wordt het gebruikelijk dat je plotseling ratten op je benen krijgt terwijl je slaapt. In medische termen, kuitkrampen die we 'lokale spierkrampen' noemen, krimpen plotseling in de spieren en veroorzaken ernstige pijn. Deze spierkrampen komen vaker voor bij vrouwen en ouderen. De reden waarom je slaapt en je benen ratten, is […]

Naarmate je ouder wordt, wordt het gebruikelijk dat je plotseling ratten op je benen krijgt terwijl je slaapt. In medische termen, kuitkrampen die we 'lokale spierkrampen' noemen, krimpen plotseling in de spieren en veroorzaken ernstige pijn. Deze spierkrampen komen vaker voor bij vrouwen en ouderen. De reden waarom je slaapt en je benen ratten, is dat je een ziekte herkent die representatief is voor de oorzaak van de ziekte:

 1. Ongemakkelijke bloedcirculatie
  Als zuurstof en bloed niet goed worden geleverd, kunnen er verschillende symptomen zijn, waaronder spiercontractie, spasmen en dalende stoornissen. Als de bloedcirculatie niet soepel is, kan het bloed en zuurstof niet normaal worden geleverd, wat leidt tot spierkrampen.
 2. Spiervermoeidheid door intense oefening
  Het gebruik van spieren in de lange tijd, zeer intens, kan spierkrampen veroorzaken. Als je gedurende een lange periode overdag staat, kan het bloed en vloeistof in het onderlichaam worden geschoten, waardoor de spieren en pezen worden samengetrokken en er zich een onevenwichtigheid in de vloeistof voordoet. Bovendien kan de accumulatie van vermoeidheid, zoals melkzuur, leiden tot lokale spierkrampen bij ernstige oefeningen.
 3. indien u lang zit of ligt
  Als je lang zit of ligt, krimp je spieren. Deze fysieke inertie kan het risico op spasmen verhogen wanneer je niet langer spieren hebt verhoogd. Mensen die geen ingekrimpte spieren loslaten of regelmatig niet trainen, kunnen een groter risico hebben op lokale spierkrampen; dit kan ook gebeuren als ze zenuwachtig worden vanwege een slechte gezondheid van de taille.
 4. Ondervoedings- of vochttekorten
  Onevenwichtigheden in calcium, magnesium en kalium kunnen spierkrampen veroorzaken, die helpen bij het handhaven van het evenwicht tussen bloed en spieren. Het is belangrijk om te voorkomen dat het uitdrogen, omdat vocht ook een belangrijke rol speelt bij het handhaven van het evenwicht in het lichaam.

Bovendien zijn sommige medicijnen, diabetes, nierziekten en leverziekten ook als oorzaak beschouwd. 강남출장안마 Om te voorkomen dat de spierkrampen van de benen die zich ontwikkelen in het slapen, kan het helpen om te douchen met warm water voor jezelf. Het is ook goed om van tijd tot tijd te rekken en massages te doen, en regelmatige oefeningen en vochtinname zijn ook erg belangrijk.

Lokale spierkrampen kunnen iedereen overkomen, maar als ze herhaald worden, kan het lichaam een ​​signaal van afwijkingen geven; als het te vaak wordt herhaald, kan het te vaak worden veroorzaakt door een aderader in de onderste huid, dus het is goed om te testen.

De hageader kan verschijnen als iedereen rechtop loopt met twee benen. De ziekte veroorzaakt problemen met de klep die de reflux van het bloed blokkeert, waardoor de aderen van de benen uitbreiden en uitsteken en eruit zien. Aanvankelijk begint de retrostroom slechts op één deel, maar in de loop van de tijd wordt het bereik steeds breder. Als u zich herhaaldelijk richt op problemen zoals lokale spierkrampen, moet u de ziekte verdenken en vroegtijdig genezen, omdat het een progressieve ziekte is die na verloop van tijd verergert.

Een goede kuitspieroefening voor de onderste aneurysma's kan de ziekte voorkomen en spierkrampen vermijden, wat een belangrijke rol speelt in de bloedsomloop, zo genoemd naar het tweede hart. Het is de kuit die het bloed naar boven stuurt dat tot aan de top van zijn teen is afgenomen.

Ondertussen legde Hydak, de chirurg, uit dat als je nog nooit een medische of test hebt gehad voor de harige aneurysma, je het beter kunt beheren door middel van conserveringstherapie die de bloedcirculatie kan verbeteren als er een vermoeden is. De chirurg van Ban Dong-kyu zegt: "Het is goed om de adercirculatie te bevorderen door middel van een massage die de benen lichtjes werpt tijdens het uitrekken of rusten van tijden." Het adviseert om een ​​gewone laagzout te maken.Hij voegde eraan toe dat als er iets misgaat of ongemakkelijks is of een bloedvat dat eruit ziet, het onmiddellijk moet worden getest en gediagnosticeerd.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다