Orang yang mempunyai cirit-birit hanya minum bir
Pada masa akan datang, bir buatan sendiri seperti 'beery beruang', yang tidak mempunyai jumlah di pasaran, akan dihasilkan di barisan sebelah bir 'awan' di kilang minuman Lotte Chilsung. Dengan pindaan undang-undang cukai, minuman keras boleh dihasilkan oleh syarikat lain.Lotte Chilsung Beverage mengumumkan pada 23 bahawa ia sedang menjalankan pelaburan kemudahan untuk mewujudkan kluster bir buatan […]

Pada masa akan datang, bir buatan sendiri seperti 'beery beruang', yang tidak mempunyai jumlah di pasaran, akan dihasilkan di barisan sebelah bir 'awan' di kilang minuman Lotte Chilsung. Dengan pindaan undang-undang cukai, minuman keras boleh dihasilkan oleh syarikat lain.
Lotte Chilsung Beverage mengumumkan pada 23 bahawa ia sedang menjalankan pelaburan kemudahan untuk mewujudkan kluster bir buatan sendiri di kilang Chungju Beer 1 dengan kerjasama Jeju Beer. Lotte Chilsung mempunyai kekuatan dalam pengeluaran dan pengedaran massa, dan Jeju Brewery mempunyai pengetahuan dalam bidang bir buatan sendiri, jadi kedua-dua pihak akan bekerjasama dan sinergi.
Persatuan Beer buatan tangan Korea menganggarkan bahawa pasaran bir buatan tangan domestik meningkat sebanyak kira-kira 50% berbanding tahun 2019, dengan saiz pasaran bir buatan tangan domestik meningkat sebanyak 120 bilion won tahun lepas. Walaupun terdapat kegilaan 'homesul' dengan Corona 19, harga bir yang dikenakan cukai telah dikurangkan kerana harga (cukai harga saham) telah berubah dari kapasiti (cukai berat). Industri ini menjangkakan pasaran mencapai 370 bilion won pada tahun 2023.
Ia adalah kunci untuk memastikan bahawa bir buatan tangan kecil dapat memenuhi bekalan sejajar dengan kadar pertumbuhan permintaan bir buatan sendiri. Ini kerana semakan undang-undang cukai saham membenarkan pengeluaran minuman keras kepada syarikat lain hanya jika ia ditugaskan kepada syarikat yang menghasilkan minuman keras yang sama dari Januari tahun ini. Sehingga kini, undang-undang mengehadkan 'lesen pembuatan minuman keras' kepada setiap kilang, jadi ia tidak dapat menghasilkan minuman keras yang diamanahkan. Lotte Chilsung, yang telah memasuki pasaran pengeluaran bir buatan sendiri, tidak perlu melabur dalam kemudahan berskala besar, dan dapat meningkatkan kadar penggunaan kemudahan pengeluaran bir.
Lotte Chilsung Beverage merancang untuk menghasilkan bir buatan sendiri selepas kemudahan kluster selesai. Khususnya, bir beruang yang dihasilkan oleh pembuat bir buatan 셔츠룸 tangan Seven Broy dan diedarkan oleh kedai serbaneka CU telah menjadi popular dan bekalannya sangat rendah. "Kami sedang berbincang dengan beberapa syarikat bir buatan sendiri," kata seorang pegawai minuman Lotte Chilsung.
Lotte Chilsung Beverage adalah rakan kongsi utama untuk projek 'Kluster Beer buatan tangan' dengan 'Jeju Beer'.
Dalam projek 'Kluster Beer buatan tangan' Lotte Chilsung Beverage, Jeju Beer menawarkan pelbagai pendapat mengenai proses pembuatan keseluruhan untuk pengeluaran bir buatan tangan terbaik. Lotte Chilsung Beverage menandatangani perjanjian perkongsian ini untuk mencerminkan kepakaran Jeju Beer dan pengetahuan yang telah memimpin pasaran bir buatan tangan.
Lotte Chilsung Beverage telah melabur dalam kemudahan untuk pengeluaran bir buatan sendiri melalui kerjasama perniagaan dengan Jeju Beer selama kira-kira 8 bulan dari Julai tahun lepas, dan merancang untuk mempercepatkan penciptaan kluster bir buatan tangan dengan memperkenalkan kemudahan Krones di Jerman supaya ia dapat menghasilkan bir ale.
"Kami menjangkakan bahawa kemudahan dan pengetahuan pengeluaran minuman Lotte Chilsung, inovasi bir Jeju dan sinergi keupayaan R & amp; D akan mewujudkan inovasi baru dalam pasaran bir," kata seorang pegawai minuman Lotte Chilsung.
"Sekarang, apabila kita tiba di era kepelbagaian bir Korea, kita sangat bersimpati dengan kepentingan dan tujuan bersama untuk mewujudkan kluster bir buatan tangan Lotte Chilsung Beverage," kata seorang pegawai bir Jeju. "Melalui perjanjian ini, kami akan menyumbang kepada pembangunan pasaran bir Korea dan menyediakan bir berkualiti dengan lebih banyak pengguna dengan lancar sebagai tindak balas kepada peningkatan permintaan letupan. "
Sementara itu, Jeju Brewery adalah sebuah syarikat dengan kemudahan dan makmal terbaik di dunia, dan ia telah dinilai sebagai telah mencapai populariti bir buatan tangan dengan melebihi 32 bilion won dalam jualan dalam tempoh tiga tahun.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다