Pemain yang boleh dicerna dalam kedua-dua kedudukan sayap
Legenda Manchester City Sergio Aguero telah berpindah ke Manchester City dari Atletico Madrid pada tahun 2011 dan telah bermain di Manchester City selama 10 tahun. Aguero adalah penjaring terbanyak dalam sejarah Manchester City dan mempunyai rekod pemarkahan tertinggi dalam Liga Perdana. Aguero dinilai sebagai pemain legenda di Man City dan satu-satunya pemain yang dinilai sebagai […]

Legenda Manchester City Sergio Aguero telah berpindah ke Manchester City dari Atletico Madrid pada tahun 2011 dan telah bermain di Manchester City selama 10 tahun.

Aguero adalah penjaring terbanyak dalam sejarah Manchester City dan mempunyai rekod pemarkahan tertinggi dalam Liga Perdana. Aguero dinilai sebagai pemain legenda di Man City dan satu-satunya pemain yang dinilai sebagai Legenda adalah Aguero yang memainkan peranan aktif di Man City.

Walaupun dia tidak menjaringkan banyak gol pada musim 19/20 dan 20/21, dia selalu menetapkan rekod di bahagian atas kedudukan pemarkahan sehingga musim sebelumnya.

Ia menjaringkan 17 gol pada musim 13/14, menduduki tempat keempat dalam ranking pemarkahan, dan menduduki tempat pertama dalam ranking dengan 26 gol pada musim 14/15. Ia dinamakan sebagai tempat kedua dengan 24 gol pada musim 15/16 dan keempat dengan 20 gol pada musim 16/17.

Ia dinamakan # 3 dengan 21 gol pada musim 17/18 dan # 4 dengan 21 gol pada musim 18/19. Pada musim 19/20 dan 20/21 yang sedang dimainkan, kecederaan dan skor rendah tidak membantu pasukan.

Saya tidak dapat menyelesaikan kontrak saya dengan Man City dengan bentuk yang saya minta maaf baru-baru ini, dan saya meninggalkan pasukan saya pada akhir musim ini.

Aguero, yang meninggalkan Manchester City pada akhir musim ini, menarik banyak perhatian di mana dia berada. Sejak 2011, dia telah memakai pakaian seragam Manchester City dan telah menjaringkan 257 gol dalam 384 perlawanan dalam 10 musim.

Dia mempunyai empat kejohanan EPL, satu kemenangan Piala FA England, dan lima kemenangan Piala Liga. Terdapat banyak pasukan yang mahukan Aguero dengan sejarah cemerlang dan kemahiran yang luar biasa, dan belum ada bahagian yang diputuskan.

Pasukan yang sedang dibincangkan ialah Sepanyol FC Barcelona, ​​Juventus, Itali, dan Paris Saint-Germain, Perancis. Terdapat juga kisah bahawa Aguero akan kembali ke negara asalnya, Argentina.

Baru-baru ini, saya tidak menunjukkan bentuk perdana, tetapi skor dan letupan adalah kelebihan terbesar Aguero, jadi saya fikir pasukan yang berpindah akan menunjukkan penampilan 해외스포츠중계 yang baik jika mereka menyesuaikan diri dengan cepat.

Man City, yang kini memimpin dalam Liga Perdana, dianggap sebagai calon yang kuat untuk kejohanan itu. Ia akan menjadi hebat jika Aguero meninggalkan pasukan yang telah berjuang selama 10 tahun, memenangi trofi dan memenanginya.

Killian Mbape, yang dianggap sebagai penyerang terbaik di dunia, dilaporkan tidak menghadiri Sukan Olimpik. Mbape dilahirkan pada tahun 1998 dan merupakan seorang lelaki tua yang boleh bersaing di Sukan Olimpik Tokyo.

Jika Sukan Olimpik Tokyo berjalan tanpa sebarang masalah, saya fikir peminat bola sepak dunia mungkin pemain yang paling ingin melihat adalah pemain Killian Mbape dari Perancis.

Saya terkejut, tetapi terdapat kisah bahawa Mbape tidak menghadiri Sukan Olimpik, dan ramai orang tertanya-tanya mengapa. Sebabnya ialah disebabkan oleh banyak jadual permainan, ia adalah masalah pengumpulan keletihan dan musim depan.

Euro 2020 akan diadakan dari 11 Jun hingga 11 Julai, tetapi ia sepatutnya diadakan tahun lepas, tetapi ia akan ditangguhkan kerana virus dan akan diadakan dari 11 Jun.

Mbape, pemain kebangsaan Perancis, akan bermain dalam kejohanan itu, dan selepas kejohanan ini, Olimpik Tokyo akan diadakan dari 23 Julai hingga 8 Ogos, jadi nampaknya Mbape telah meninggalkan Sukan Olimpik Tokyo dengan jadual yang ketat.

Mbape akan menamatkan kontraknya dengan Paris Saint-Germain, yang kini berada di sana pada tahun 2022. Mbape menangguhkan kontraknya, dan Paris Saint-Germain nampaknya telah banyak bimbang tentang bagaimana untuk memutuskan Mbape, yang enggan menandatangani kontrak tiga kali.

Dia diiktiraf sebagai penyerang terbaik di dunia dan telah menduduki tempat pertama dalam ranking dengan 20 gol dan 6 assist di Ligan Perancis musim ini.

Ia adalah jurang enam gol dengan Defi, yang kedua dalam skor. Lama dahulu, Real Madrid telah menghantar panggilan cinta kepada Mbape, dan banyak kelab besar mahu pemain Mbape, tetapi saya tertanya-tanya bagaimana ia akan diputuskan pada masa akan datang dengan gaji yang tinggi.

Saya juga fikir Paris Saint-Germain akan memenuhi gaji mingguan yang tinggi dan akan membuat kontrak baru dengan Mbape.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다