Ginedin Zidane, die de winnende trofee optilde
Ginedin Zidane (48), die vorig seizoen de Primera División won, zei dat hoofdtrainer Real Madrid overweegt om af te treden als eind van dit seizoen, meldde de regionale media Telemadrid op 9 september (Korea Time). Volgens dit is Jidan een beroep op mentale en fysieke vermoeidheid. Er zijn meer aandacht besteed aan speciale situaties die […]

Ginedin Zidane (48), die vorig seizoen de Primera División won, zei dat hoofdtrainer Real Madrid overweegt om af te treden als eind van dit seizoen, meldde de regionale media Telemadrid op 9 september (Korea Time).

Volgens dit is Jidan een beroep op mentale en fysieke vermoeidheid. Er zijn meer aandacht besteed aan speciale situaties die te maken hebben met de infectie van het nieuwe coronavirus (Corona19), evenals de prestaties en het management van de spelersgroep.

In een persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd met Seltavido op 21 februari zei Zidane: "Ik denk niet aan de toekomst, ik heb geen plannen op dit moment."Het is een andere houding dan december vorig jaar, toen hij volhardde in "Ik zal niet ontslag nemen".

De verandering in de geest van manager Zidane is verrassend nieuws, omdat Real Madrid dit seizoen op reis is. Real Madrid bereikte de kwartfinale na een crisis van uitschakeling van de Champions League-groep en versloeg Liverpool met 3-1 in Game 1. De Spaanse Primera División heeft de mogelijkheid om twee kampioenschappen te winnen met de nummer één Atlético Madrid en de derde plaats met drie punten.

Real Madrid leed een plotselinge aftreden van hoofdtrainer Zidane, die in mei 2018 drie opeenvolgende overwinningen in de Champions League behaalde en vijf dagen later ontslag nam.

In de regio wordt voorspeld dat Gidan terugkeert naar Juventus, waar Gidan onlangs in een interview met Skysport Italië zei: "Italië is in mijn hart. Vijf jaar in Turijn en Juventus is nog steeds belangrijk voor mij, en suggereert een terugkeer naar "momenteel in Real Madrid, maar op een dag zullen we de toekomst in Juventus zien."Zidane speelde van 1996 tot 2001 in Juventus, scoorde twee overwinningen in de SerieA en twee tweede in de UEFA Champions League.

De contractperiode van Gidan-manager en Real Madrid is tot 2022.
Ahn verklaarde dat hij vroeg of laat zijn standpunt zou uitspreken over de controverse over de positie van Ole Gunnar Solshar.

Ahn Jung-hwan, een Koreaanse voetballegende die als voetbalcommentator optreedt, opende het YouTube-kanaal 'Stad Hwan-FK', dat ongeveer een week geleden zijn eerste video 스포츠중계 uploadde en al 10.000 abonnees heeft doorbroken. De voormalige staf van de schijn en vaardigheden die hij had, had ook de bijnaam Terius, Lord of the Rings, Fantasista en Anne. De Golden Goal, die tegen Italië werd geplaatst tijdens de FIFA Korea-Japan World Cup 2002, is nog steeds in de sessie.

Er is ook een grappige bijnaam die de stabilisator als een label volgt. Het is een axioma (die geen voetbal kent) en het is niet geschikt voor een speler die een team van elk niveau en een buitenlandse competitie heeft ervaren. Dit is de bijnaam die wordt gegeven aan de opmerkingen die tijdens de uitzending werden gemaakt. Het is een beetje fascinerend dat Solshar Manchester United zei dat hij als middenvelder speelde als speler.Veel voetbalfans die zich de solshar-aanvalsman herinnerden, begonnen hem een ​​as-klinker te noemen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다