Kami memutuskan untuk menukarnya untuk kami.
Woori Financial Group mengumumkan pada 22 bahawa ia akan melepaskan video kempen jenama pertama "Kami akan mengubah kami" kepada saluran perkhidmatan rangkaian sosial (SNS) YouTube dan Instagram untuk mengumumkan slogan jenama baru kumpulan "Financial First in My Heart". Pada 15 Mei, Woori Financial Group melancarkan saluran rasmi kumpulan untuk berkomunikasi secara aktif dengan pelanggan era […]

Woori Financial Group mengumumkan pada 22 bahawa ia akan melepaskan video kempen jenama pertama "Kami akan mengubah kami" kepada saluran perkhidmatan rangkaian sosial (SNS) YouTube dan Instagram untuk mengumumkan slogan jenama baru kumpulan "Financial First in My Heart".

Pada 15 Mei, Woori Financial Group melancarkan saluran rasmi kumpulan untuk berkomunikasi secara aktif dengan pelanggan era digital dan mengeluarkan video pra-pelancaran untuk kempen pengiklanan baru. Kandungan ini melebihi 800,000 pandangan dalam seminggu.

Video ini menunjukkan kisah usaha yang telah kami lakukan untuk menjadi 'kewangan pertama dalam 폰테크 fikiran kami' dengan mempercayai kuasa khas perkataan 'kami'.

Ia adalah mengenai 'pusat pelanggan dan inovasi' dari kes sokongan kecemasan Daegu Corona, yang telah memimpin krisis kami, mengisytiharkan penggantungan sokongan industri arang batu, dan Dino Lab dan My Data, yang membantu pertumbuhan permulaan inovasi.

Seorang pegawai Woori Financial Group berkata, "Jika anda meletakkan 'kami' di hadapan perkataan yang anda gunakan dalam kehidupan seharian, ia akan menjadi lebih berharga, tanggungjawab, dan ia berasa berbeza." Saya ingin mengatakan visi kumpulan dengan menyampaikan nilai 'kita' yang saya terlupa pada masa kini.

"Kami berharap usaha Woori Financial Group untuk memikirkan pelanggan kami melalui kempen ini," Kami akan mengubah kami. "Kami akan terus berinovasi untuk pelanggan kami, masyarakat kami dan dunia kami," katanya.

Kad Shinhan mengumumkan pada 22 bahawa ia akan menjalankan iklan pembungkus pesawat menggunakan watak Panguin. Iklan pembungkus pesawat ini direka dengan kerjasama MasterCard sebagai contoh pertama industri kad domestik.

Iklan lapping adalah iklan yang dibungkus dalam iklan luar dengan cetakan atau dicat dan dipaparkan.

Kad Shinhan akan menghasilkan imej watak Panguin sebagai ilustrasi konsep perjalanan dan akan membungkus tiga pesawat Tiway. Ia merancang untuk membungkus dalaman dan luaran seperti pembungkus luar dan jadual tempat duduk.

Kad Shinhan merancang untuk membawa watak-watak ke tingkap di atas kapal dan fotografi di luar tingkap. Iklan lapping akan berlangsung selama setahun.

Watak Kad Shinhan Panguin adalah yang pertama dari banyak penguin untuk melompat ke laut dan membangunkan motif 'penguin pertama yang mengubah plat' yang mengetuai pergerakan penguin yang lain, dan menjadi watak wakil Kad Shinhan.

"Kami menyatakan kerinduan kami untuk perjalanan yang tidak dapat kami pergi ke Korona 19 dan keseronokan perjalanan bebas melalui iklan yang dibungkus," kata seorang pegawai Kad Shinhan. "Ia bermakna untuk wujud bersama dengan industri penerbangan yang mempunyai masa yang sukar dengan Korona 19."

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다